Viimeisimmät tekstit

Puheenvuoro Rip Lintsi -tapahtumassa

Moikka kaikille, Mahtavaa päästä seuraamaan tätä tapahtumaa ja kaikkia huippumahtavia esityksiä täällä. Mä oon Vilhelmiina Eskola, Porvoon kaupunginvaltuutettu ja sivistyslautakunnan jäsen. Ollaan kokouksissa puhuttu bändikämpistä sekä niiden tärkeydestä. Oon erittäin iloinen siitä, että päättäjillä sekä Porvoon kaupungilla on yhteinen tahtotila löytää uudet tilat treenaamista varten. Mä oon ite vieraillut Lintsin bändikämpillä muutaman kerran, koska useampiJatka lukemista ”Puheenvuoro Rip Lintsi -tapahtumassa”

Valtuustopuhe Porvoon harrastamisen mallista

Puhe pidetty Porvoon kaupunginvaltuuston kokouksessa 17.11.2021. ”Hyvät valtuutetut ja muut kuulijat – etenkin porvoolaiset lapset sekä nuoret, Laitoin tänään Porvoon Roller Derby -joukkueen paidan päälle, koska haluan puhua tärkeästä asiasta eli harrastuksista. Muistan itse nuorempana, kuinka viikon kohokohtia olivat tanssitunnit. Sain sitä kautta paljon kavereita sekä tekemistä koulupäivien jälkeen. Kokeilin useampaa harrastusta, jalkapalloa, roller derbyä,Jatka lukemista ”Valtuustopuhe Porvoon harrastamisen mallista”

Seksuaalinen häirintä ei ole koskaan uhrin vika

Teksti julkaistu Facebookissa 5.10.2021. ”Viime viikolla somessa käytiin keskustelua nuorten kokemasta seksuaalisesta häirinnästä. Asian saama huomio on aiheellista, sillä vuoden 2021 kouluterveyskyselyn tuloksista tulee ilmi, että nuorten kokema seksuaalinen häirintä on kasvanut viime vuosien aikana. Vuonna 2021 8. ja 9. luokkalaisista tytöistä 42% kertoo kokeneensa häirintää puhelimessa tai netissä vuoden aikana. Vuonna 2019 vastaava lukuJatka lukemista ”Seksuaalinen häirintä ei ole koskaan uhrin vika”

Puhe valtuustossa maksuttomista menkoista

Puhe pidetty Porvoon kaupunginvaltuuston kokouksessa 27.10.2021. ”Hyvä puheenjohtaja, kanssavaltuutetut sekä kuulijat, Kuukautisköyhyys on kehittyvien maiden lisäksi todellinen ongelma myös Suomessa. Kuukaudessa menkkoihin kuluu rahaa muutamasta eurosta jopa kymmeneen euroon. Lisäksi rahaa voi mennä myös särkylääkkeisiin. Usein ratkaisuksi ehdotetaan kuukuppia, mutta se ei valitettavasti sovi kaikille eikä esimerkiksi asunnottomilla ole mahdollisuuksia sen puhdistamiseen. Ongelma on vahvastiJatka lukemista ”Puhe valtuustossa maksuttomista menkoista”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.