Viimeisimmät tekstit

”Musta ei ikinä tule poliitikko”

Kuntavaaleihin on aikaa 2 kuukautta ja 8 päivää. Odotan innolla vaalipäivää, mutta samalla oon vähän haikein fiiliksin että aika kuluu näin nopsaan! On jännittävää olla ekaa kertaa ehdokkaana, ja oonkin miettinyt viime päivien aikana niitä syitä, miksi päätin lopulta lähteä politiikkaan mukaan.  Mä seurasin pienenä vierestä, kun iskä ramppas kokouksissa, puhui automatkoilla handsfreen kautta tylsänJatka lukemista ””Musta ei ikinä tule poliitikko””

Aloite koskien anonyymiä rekrytointia

Ehdotan, että anonyymiä rekrytointia kokeillaan Porvoossa.  Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on parantaa työnhakijoiden yhdenvertaista kohtelua sekä lisätä moninaisuutta. Anonyymissä rekrytoinnissa työhakemuksista piilotetaan tieto hakijan nimestä, sukupuolesta sekä iästä. Myös tieto hakijan osoitteesta tai äidinkielestä on mahdollista piilottaa. Anonymiteetti säilyy työhaastatteluun asti. Työnhakijalla on mahdollisuus kysyä lisätietoja hakuprosessin aikana yhteyshenkilöltä, joka ei ole rekrytointia johtava henkilö.  AnonyymilläJatka lukemista ”Aloite koskien anonyymiä rekrytointia”

Demokratiaa ei voi pitää itsestäänselvyytenä

Luulin, että vuodesta 2021 tulee edellisvuotta parempi, mutta huonolta näyttää ainakin tämän päivän tapahtumien perusteella.Washingtonissa Trumpin kannattajat ovat tunkeutuneet kongressiin sisälle vastustaakseen vaalitulosta. Kaupunkiin on asetettu ulkonaliikkumiskielto ja tilanne on kaoottinen. Samaan aikaan Donald Trump reagoi Twitterissä käynnissä oleviin mellakoihin sanomalla “We love you” ihmisille, jotka käyttäytyvät väkivaltaisesti ja vaarantavat ihmishenkiä. Washingtonissa käynnissä olevat tapahtumatJatka lukemista ”Demokratiaa ei voi pitää itsestäänselvyytenä”

On yli miljoona tapaa olla mies

Tänään vietetään kansainvälistä miestenpäivää, jonka tarkoituksena on edistää tasa-arvoa sekä nostaa esille miesten terveyteen ja yhteiskunnalliseen asemaan liittyviä ongelmia. Tämä päivä ei ehkä ole monelle niin tuttu kuin naistenpäivä ja hämmästyin, kun Google Docsiin kirjoittaessa sekin alleviivasi sanan vääräksi. Siitä huolimatta miestenpäivä on tärkeä päivä, jolloin on hyvä tuoda esille tasa-arvoon liittyviä epäkohtia.THL:n sivuilta löytyyJatka lukemista ”On yli miljoona tapaa olla mies”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.